Dobrodošli u Interkor stolariju

 

INTERKOR PLUS d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju medicinskog namještaja i ostale medicinske opreme izrađene od drva. U proizvodnji koristimo najkvalitetnije vrste bukve i javora.

Svi zaposleni su znanje i iskustvo prikupljali širom svijeta i pretopili ga u proizvode koji zadovoljavaju sve svjetske standarde. Naši masažni stolovi se prodaju u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama i Australiji.

Naša proizvodnja nije masovna, već je svaki stol za masažu i fizioterapiju sastavljen ručno, uz posebnu pažnju, te je nakon sklapanja posebno testiran glede izdržljivosti i stabilnosti. Interkorovi proizvodi su najviše kvalitete te ispunjavaju sve Europske i Hrvatske standarde.

Takav pristup proizvodnji nas posebno razlikuje od popularnih Azijskih konkurenata, koji proizvode serijski, uz nisku cijenu, ali bez adekvatne kontrole finalnog proizvoda, što rezultira upitnom kvalitetom.

Naši prijenosni i stacionarni stolovi za masažu su na tržištu više od 11 godina, tijekom kojih je naša kvaliteta prepoznata od velikog broja renomiranih klijenata koji su, bez izuzetka, iskazali iznimno zadovoljstvo našim proizvodima.

Pozivamo Vas da nam se s povjerenjem obratite te zatražite demonstraciju kako bi se i sami uvjerili u našu kvalitetu i povoljne cijene, te da pogledate naše reference!

NAŠE ISKUSTVNO I KVALITETU DOKAZUJE VELIK BROJ RENOMIRANIH I ZADOVOLJNIH KLIJENATA!

Pogledajte referentnu listu