DRVENA PLOČA ZA JOGU

Konstrukcija i izrada drvene ploče za jogu

Konstrukcija i izrada

Drvena ploča za jogu je unikatna ploča napravljena da pri korištenju značajno poveća mišićnu aktivnost cijelog tijela i ojača mišiće koji se standardnim vježbama ne razvijaju. Drvena ploča za jogu zahtijeva ravnotežu čovjeka tijekom vježbanja zbog zakrivljene donje strane i time pojačava intenzitet svake vježbe. Ploča impresionira svojom konstrukcijom, nosivošću do 300 kg, težinom od samo 11 kg i dužinom od 178 cm.

Zbog inovativne obrade površine i debljini podloge, efekt ravnoteže je jači ili slabiji, što ga čini idealnim za početnike i profesionalce.

Drvena ploča za jogu se proizvodi iz ekoloških prihvatljivih sirovina i samim tim jamčimo visoku kvalitetu svake ploče.

U proizvodnji se koristi visokokvalitetno drvo bukve i svaka ploča se ručno izrađuje do perfekcije iz pomno biranog, više godina zračno sušenog komada drveta.

Ploča je postala širom svijeta neizostavni dio svakog boljeg fitness, joga ili pilates centra, visokokvalitetnih gymova, sportskih klubova, hotela, ljudi koji se brinu o svome zdravlju i fizičkoj spremi.

Zašto drvena ploča za jogu?

“Trening sa drvenom pločom za jogu je odlično za sve mišiće, jača mišićnu jezgru i veoma je učinkovit za jačanje dna zdjelice. Balansirajući čin poboljšava stabilnost zglobova, potiče koordinaciju i uspravno držanje tijela. ”(Učiteljica joge Shida Pourhosseini)

“Zbog same “nestabilnosti” drvene ploče za jogu, muskulatura se duboko stabilizira a sama ploča je savršeno strukturirana: nije previše nestabilna, ali je još uvijek dovoljno nestabilna da ponudi izazov. Ploča služi svim sportovima u kojima je potrebna ravnoteža: surfanje, biciklizam, ali i trčanje. “(Marcel Doll, MA Zdravstveni menadžment i prevencija, osobni trener, vlasnik studija)

“Nakon treninga, više ste uspravni i stabilni, jer morate cijelo vrijeme vježbanja na ploči održavati ravnotežu. To se ne odnosi na pojedinačne mišiće, već su svi mišići pod stresom. Bodybuilderi sa svojim izraženim mišićima mokri su nakon nekoliko minuta vježbanja na ploči – jer cijela muskulatura radi i troši mnogo energije, a time i mnogo kalorija. ”(Katharina Brinkmann, MA Zdravstveni menadžment i prevencija, učiteljica joge)

Drvena ploča za jogu

KONTAKT OBRAZAC

Privatnost

1 + 3 =

SJEDIŠTE

Zeleni dol 11
10000 Zagreb

TELEFONI

Tel: +385 1 4875 561
Fax: +385 1 4875 561
Mob: 091 209 8392