O nama

Naši prijenosni i stacionarni stolovi za masažu su na tržištu više od 11 godina

Tko smo mi

INTERKOR PLUS d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju medicinskog namještaja i ostale medicinske opreme izrađene od drva.

Svi zaposleni su znanje i iskustvo prikupljali širom svijeta i pretopili ga u proizvode koji zadovoljavaju sve svjetske standarde. Naši masažni stolovi se prodaju u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama i Australiji.

Naša proizvodnja nije masovna, već je svaki stol za masažu i fizioterapiju sastavljen ručno, uz posebnu pažnju, te je nakon sklapanja posebno testiran glede izdržljivosti i stabilnosti. Interkorovi proizvodi su najviše kvalitete te ispunjavaju sve Europske i Hrvatske standarde.

Takav pristup proizvodnji nas posebno razlikuje od popularnih Azijskih konkurenata, koji proizvode serijski, uz nisku cijenu, ali bez adekvatne kontrole finalnog proizvoda, što rezultira upitnom kvalitetom.

Naši prijenosni i stacionarni stolovi za masažu su na tržištu više od 11 godina, tijekom kojih je naša kvaliteta prepoznata od velikog broja renomiranih klijenata koji su, bez izuzetka, iskazali iznimno zadovoljstvo našim proizvodima.

Naš cilj je zadovoljan klijent

Pozivamo Vas da nam se s povjerenjem obratite te zatražite demonstraciju kako bi se i sami uvjerili u našu kvalitetu i povoljne cijene, te da pogledate naše reference!

Više od 15 godina na tržištu

Više od 5000 renomiranih klijenata

%

Preko 98% zadovoljnih klijenata

Andrej

Dugo sam tražio pravi stol za masažu, svima je nešto nedostajalo, pa sam zatim slučajno naletio na Interkorove stolove. Ne samo da su lijep dizajnirani, ručni rad, nego mogu podnijeti težinu više od 300 kg. Osim toga, imaju doživotnu garanciju na konstrukciju. Oduševljen sam jer mi je jako bitna čvrstoća i težina stola, jer sam stalno u pokretu a na stolu masiram i osobe teške 150 kg. Našao sam pravi stol!

Mateja

Kupila sam stol od Vas prije 6 godina i stol je fenomenalan. Da li imate kvalitetnu zaštitnu torbu za stol jer planiram cijelo ljeto raditi na moru pa mi treba torba.

Svjetlana

Stol je došao. Zelena boja je baš ona koju sam zeljela. Svjetlo drvo i ova zelena eco koza izgledaju savršeno. Hvala i čujemo se.

Matej, Celje, Slovenija

Odlocil sem se, da ne bom dal tapecirati kovinske mize, ker jo bom prodal. Prevec sem se navadil na vaso mizo in je res super, ker je stabilna in tiha.

Keti, Brač, Hrvatska

Bog, kupila san vas stol u sesti mjesec i masiram stalno na njemu. Stol je super i svaki pacijent kaze da je stol savrsen za lezanje. Prezadovoljna sam sa stolom i rado cu vas preporuciti drugome.

Nestor, Skopje, Makedonija

Poštovani Vaš proizvod izgleda ekskluzivno, bogato i prefinjeno elegantno. Ovo je proizvod koji i te kako vredi pokazati i imati. Biću slobodan i pokazati ga svojim klijentima u Makedoniji.

NAŠE ISKUSTVNO I KVALITETU DOKAZUJE VELIK BROJ RENOMIRANIH I ZADOVOLJNIH KLIJENATA!

KONTAKT OBRAZAC

Privatnost

6 + 7 =

SJEDIŠTE

Zeleni dol 11
10000 Zagreb

TELEFONI

Tel: +385 1 4875 561
Fax: +385 1 4875 561
Mob: 091 209 8392