Pohvale

ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

Andrej

Dugo sam tražio pravi stol za masažu, svima je nešto nedostajalo, pa sam zatim slučajno naletio na Interkorove stolove. Ne samo da su lijep dizajnirani, ručni rad, nego mogu podnijeti težinu više od 300 kg. Osim toga, imaju doživotnu garanciju na konstrukciju. Oduševljen sam jer mi je jako bitna čvrstoća i težina stola, jer sam stalno u pokretu a na stolu masiram i osobe teške 150 kg. Našao sam pravi stol!

Mateja

Kupila sam stol od Vas prije 6 godina i stol je fenomenalan. Da li imate kvalitetnu zaštitnu torbu za stol jer planiram cijelo ljeto raditi na moru pa mi treba torba.

Svjetlana

Stol je došao. Zelena boja je baš ona koju sam zeljela. Svjetlo drvo i ova zelena eco koza izgledaju savršeno. Hvala i čujemo se.

Matej, Celje, Slovenija

Odlocil sem se, da ne bom dal tapecirati kovinske mize, ker jo bom prodal. Prevec sem se navadil na vaso mizo in je res super, ker je stabilna in tiha.

Keti, Brač, Hrvatska

Bog, kupila san vas stol u sesti mjesec i masiram stalno na njemu. Stol je super i svaki pacijent kaze da je stol savrsen za lezanje. Prezadovoljna sam sa stolom i rado cu vas preporuciti drugome.

Nestor, Skopje, Makedonija

Poštovani Vaš proizvod izgleda ekskluzivno, bogato i prefinjeno elegantno. Ovo je proizvod koji i te kako vredi pokazati i imati. Biću slobodan i pokazati ga svojim klijentima u Makedoniji.

NAŠE ISKUSTVNO I KVALITETU DOKAZUJE VELIK BROJ RENOMIRANIH I ZADOVOLJNIH KLIJENATA!

KONTAKT OBRAZAC

12 + 2 =

SJEDIŠTE

Zeleni dol 11
10000 Zagreb

TELEFONI

Tel: +385 1 4875 561
Fax: +385 1 4875 561
Mob: 091 209 8392